Jakość żywności
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(25)
Forma i typ
Artykuły
(17)
Książki
(8)
Publikacje dydaktyczne
(2)
Dostępność
dostępne
(6)
tylko na miejscu
(5)
Placówka
Wypożyczalnia
(6)
Czytelnia
(5)
Autor
Kołożyn-Krajewska Danuta (1954- )
(2)
Stój Anna
(2)
Banach Joanna K
(1)
Bandoła Katarzyna
(1)
Bastrzyk Agnieszka
(1)
Bączkowicz Małgorzata
(1)
Chmielewska Anna (alergolog)
(1)
Ciszowski Krzysztof
(1)
Czarniecka-Skubina Ewa
(1)
Czarnobilska Ewa
(1)
Czechlik Maria
(1)
Czernyszewicz Eugenia
(1)
Dagur Emmanuel Ayuba
(1)
Daniewski Wojciech
(1)
Dulińska-Stanek Ewa
(1)
Fogel Bartosz
(1)
Fortuna Teresa
(1)
Gawęcki Jan (1944- )
(1)
Gertig Henryk (1924-2011)
(1)
Grodowska Anna
(1)
Gronowicz Mirosław
(1)
Grzesińska Wiesława
(1)
Górski Emil
(1)
Helbin Jadwiga
(1)
Hydzik Piotr
(1)
Jaworska Barbara
(1)
Jałosińska Małgorzata Alicja
(1)
Jelonek Jakub
(1)
Juszczak Lesław
(1)
Kolarzyk Emilia
(1)
Krejpcio Zbigniew
(1)
Krejpcio Zbigniew (1960- )
(1)
Król Ewelina
(1)
Kuczyńska Ewa
(1)
Kunachowicz Hanna
(1)
Marszałkowska-Jakubik Justyna
(1)
Matczuk Ewa
(1)
Mazur Marcel
(1)
Mbagwu Herbert Orji Chidi Mbagwu
(1)
Michalski Cezary
(1)
Myszkowska Dorota
(1)
Offor Samuel James
(1)
Orisakwe Orish Ebere
(1)
Pilarska Agnieszka
(1)
Pilarski Krzysztof
(1)
Pilis Anna
(1)
Pilis Karol
(1)
Pilis Wiesław
(1)
Pokrzywa Piotr (nauki techniczne)
(1)
Popis Marzena
(1)
Potocki Artur
(1)
Przysławski Juliusz
(1)
Respondek Wioleta
(1)
Rosiak Elżbieta
(1)
Samotyja Urszula
(1)
Seweryn Michał
(1)
Sikora Tadeusz (1950- )
(1)
Sobolewska-Zielińska Joanna
(1)
Suwała Grzegorz
(1)
Szkolnicka Beata
(1)
Szot Wojciech M
(1)
Trafiałek Joanna
(1)
Trząskowska Monika
(1)
Ucherek Marzena
(1)
Udowelle Nnaemeke Arinze
(1)
Wojtasik Anna
(1)
Zając Joanna (nauki medyczne)
(1)
Zielińska Dorota (technolog żywności)
(1)
Ślawska Ewa
(1)
Żywica Ryszard
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(23)
2000 - 2009
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(25)
Język
polski
(25)
Odbiorca
Szkoły wyższe
(2)
Temat
Kosmetyki
(595)
Skóra (anat.)
(453)
Rehabilitacja (med.)
(341)
Kosmetyka
(323)
Medycyna estetyczna
(272)
Jakość żywności
(-)
Kosmetologia
(259)
Odżywianie
(231)
Choroby skóry
(225)
Podologia
(224)
Anti-aging
(188)
Masaż
(187)
Rehabilitacja medyczna
(178)
Włosy
(171)
Fizykoterapia
(165)
Dzieci
(164)
Makijaż permanentny
(157)
Fizjoterapia
(154)
Trądzik pospolity
(152)
Otyłość
(148)
Dieta
(142)
Gabinet kosmetyczny
(142)
Łuszczyca
(141)
Dietetyka
(139)
Cukrzyca
(137)
Makijaż
(137)
Skóra (anatomia)
(133)
Surowce roślinne
(132)
Przemysł kosmetyczny
(131)
Dermatologia
(130)
Paznokieć
(130)
Probiotyki
(128)
Ból
(117)
Kręgosłup
(116)
Kręgosłup krzyżowo-lędźwiowy
(115)
Stopa
(115)
Cellulit
(114)
Olejki eteryczne
(114)
Manikiur i pedikiur
(110)
Laseroterapia
(109)
Starzenie się
(109)
Terapia manualna
(108)
Ciąża
(105)
Aktywność fizyczna
(103)
Trychologia
(103)
Rośliny lekarskie
(99)
Atopowe zapalenie skóry
(98)
Żywność
(97)
Aromaterapia
(94)
Twarz
(94)
Kobieta
(93)
Kwas hialuronowy
(92)
Przeciwutleniacze
(92)
Pielęgnacja skóry
(90)
Skóra
(90)
Linergistyka
(89)
Plastrowanie dynamiczne
(89)
Suplementy diety
(87)
Kolano
(86)
Osoby w wieku starszym
(86)
Dziecko
(85)
Toksyna botulinowa
(84)
Ośrodki odnowy biologicznej
(83)
Sport
(83)
Lasery
(81)
Mezoterapia
(79)
Witaminy
(79)
Promieniowanie słoneczne
(78)
Kosmetyki naturalne i organiczne
(77)
Leki
(77)
Udar mózgu
(77)
Grzybica
(74)
Krioterapia
(73)
Marketing
(73)
Mikropigmentacja
(73)
Pielęgnacja stóp
(73)
Hormony
(72)
Starzenie się skóry
(72)
Kosmetyki kolorowe
(71)
Trądzik różowaty
(70)
Chemia kosmetyczna
(69)
Peeling chemiczny
(69)
Blizny
(68)
Chirurgia plastyczna
(67)
Prawo
(67)
Światłolecznictwo
(67)
COVID-19
(65)
Stres
(65)
Mężczyzna
(64)
Nowotwory
(64)
Narząd ruchu
(63)
Flora bakteryjna jelit
(62)
Postawa ciała
(62)
Kosmetyka lekarska
(60)
Choroby paznokci
(59)
Depilacja
(59)
Kinezyterapia
(59)
Leczenie
(59)
Menopauza
(59)
Ziołolecznictwo
(59)
Alergia
(58)
Temat: czas
2001-0
(1)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(2)
Podręcznik
(1)
Podręczniki
(1)
Podręczniki laboratoryjne [Typ publikacji]
(1)
Ćwiczenia laboratoryjne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Rolnictwo i leśnictwo
(2)
Biologia
(1)
Chemia
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(1)
25 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 5033 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 5032 (1 egz.)
Brak okładki
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Podwójne standardy jakości żywności / Bartosz Fogel. W: Food Forum : czasopismo specjalistyczne o zdrowym odżywianiu Poznań 2020, nr 3, s. 105-110.
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 5323, 5322 (2 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 5321 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 2118, 2121, 2127, 2119, 2126, 2123, 2122, 2132, 2125, 2124, 2129, 2131, 2130, 2128, 2120 (15 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 4535, 4621, 4532, 4624, 4528, 4623, 4626, 4533, 4619, 4620, 4622, 4531, 4534, 4627, 4529, 4618, 4527, 4536, 4530, 4625 (20 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 5152 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 5151 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 4068, 4067 (2 egz.)
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Oznakowanie żywności - na co zwrócić uwagę / Ewa Kuczyńska. W: Food Forum: czasopismo specjalistyczne o zdrowym odżywianiu Poznań 2020, nr 5, s. 109-110.
Brak okładki
Brak okładki
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Jakość zdrowotna żywności i jej determinanty / Marzena Popis. W: Towaroznawcze Problemy Jakości = Polish Journal of Commodity Science Radom 2011, nr 4, s. 73-81.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Spożycie soli a nadciśnienie / Wioleta Respondek, Anna Grodowska. W: Żywienie człowieka i metabolizm = Polish journal of human nutrition and metabolism Warszawa 2011, t. 38, nr 6, s. 457-465.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Ocena jakości kaw rozpuszczalnych / Anna Stój [et al.]. W: Towaroznawcze Problemy Jakości = Polish Journal of Commodity Science Radom 2014, nr 3, s. 71-76.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej