Bezpieczeństwo żywności
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(20)
Forma i typ
Artykuły
(18)
Książki
(2)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Dostępność
dostępne
(2)
tylko na miejscu
(2)
Placówka
Wypożyczalnia
(2)
Czytelnia
(2)
Autor
Pokrzywa Piotr
(2)
Bal Karol (1949- )
(1)
Bandoła Piotr
(1)
Cygan-Szczegielniak Dorota
(1)
Czarniecka-Skubina Ewa
(1)
Czarnowska Marta
(1)
Czechlik Maria
(1)
Czernyszewicz Eugenia
(1)
Dzwolak Waldemar
(1)
Gawarska Halina
(1)
Grzesińska Wiesława
(1)
Gujska Elżbieta
(1)
Janicki Bogdan (zootechnika)
(1)
Jałosińska Małgorzata Alicja
(1)
Jędra Małgorzata
(1)
Kaczmarczyk Monika
(1)
Kanoniuk Anna D
(1)
Karwowska Małgorzata
(1)
Kaszuba Alicja
(1)
Kolarzyk Emilia
(1)
Kosidłowski Krzysztof
(1)
Kołożyn-Krajewska Danuta (1954- )
(1)
Krejpcio Zbigniew
(1)
Król Ewelina
(1)
Kubicka Dominika
(1)
Lisińska-Kuśnierz Małgorzata
(1)
Michalak Joanna
(1)
Newerli-Guz Joanna
(1)
Nowak Fabian
(1)
Pigłowski Marcin
(1)
Postupolski Jacek
(1)
Przybyłowski Piotr
(1)
Raczuk Jolanta
(1)
Rosiak Elżbieta
(1)
Roślewska Aleksandra
(1)
Rój Anna
(1)
Sajór Iwona
(1)
Seweryn Michał
(1)
Stanek Magdalena
(1)
Starski Andrzej
(1)
Stasiak Karolina
(1)
Stasiuk Ewa
(1)
Syguła-Cholewińska Justyna
(1)
Trafiałek Joanna
(1)
Wadas Wanda
(1)
Walkiewicz Alicja
(1)
Zielińska Dorota (technolog żywności)
(1)
Śmiechowska Maria
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(20)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(20)
Język
polski
(20)
Odbiorca
Szkoły wyższe
(1)
Temat
Kosmetyki
(595)
Skóra (anat.)
(453)
Rehabilitacja (med.)
(341)
Kosmetyka
(323)
Medycyna estetyczna
(272)
Bezpieczeństwo żywności
(-)
Kosmetologia
(259)
Odżywianie
(231)
Choroby skóry
(225)
Podologia
(224)
Anti-aging
(188)
Masaż
(187)
Rehabilitacja medyczna
(178)
Włosy
(171)
Fizykoterapia
(165)
Dzieci
(164)
Makijaż permanentny
(157)
Fizjoterapia
(154)
Trądzik pospolity
(152)
Otyłość
(148)
Dieta
(142)
Gabinet kosmetyczny
(142)
Łuszczyca
(141)
Dietetyka
(139)
Cukrzyca
(137)
Makijaż
(137)
Skóra (anatomia)
(133)
Surowce roślinne
(132)
Przemysł kosmetyczny
(131)
Dermatologia
(130)
Paznokieć
(130)
Probiotyki
(128)
Ból
(117)
Kręgosłup
(116)
Kręgosłup krzyżowo-lędźwiowy
(115)
Stopa
(115)
Cellulit
(114)
Olejki eteryczne
(114)
Manikiur i pedikiur
(110)
Laseroterapia
(109)
Starzenie się
(109)
Terapia manualna
(108)
Ciąża
(105)
Aktywność fizyczna
(103)
Trychologia
(103)
Rośliny lekarskie
(99)
Atopowe zapalenie skóry
(98)
Żywność
(97)
Aromaterapia
(94)
Twarz
(94)
Kobieta
(93)
Kwas hialuronowy
(92)
Przeciwutleniacze
(92)
Pielęgnacja skóry
(90)
Skóra
(90)
Linergistyka
(89)
Plastrowanie dynamiczne
(89)
Suplementy diety
(87)
Kolano
(86)
Osoby w wieku starszym
(86)
Dziecko
(85)
Toksyna botulinowa
(84)
Ośrodki odnowy biologicznej
(83)
Sport
(83)
Lasery
(81)
Mezoterapia
(79)
Witaminy
(79)
Promieniowanie słoneczne
(78)
Kosmetyki naturalne i organiczne
(77)
Leki
(77)
Udar mózgu
(77)
Grzybica
(74)
Krioterapia
(73)
Marketing
(73)
Mikropigmentacja
(73)
Pielęgnacja stóp
(73)
Hormony
(72)
Starzenie się skóry
(72)
Kosmetyki kolorowe
(71)
Trądzik różowaty
(70)
Chemia kosmetyczna
(69)
Peeling chemiczny
(69)
Blizny
(68)
Chirurgia plastyczna
(67)
Prawo
(67)
Światłolecznictwo
(67)
COVID-19
(65)
Stres
(65)
Mężczyzna
(64)
Nowotwory
(64)
Narząd ruchu
(63)
Flora bakteryjna jelit
(62)
Postawa ciała
(62)
Kosmetyka lekarska
(60)
Choroby paznokci
(59)
Depilacja
(59)
Kinezyterapia
(59)
Leczenie
(59)
Menopauza
(59)
Ziołolecznictwo
(59)
Alergia
(58)
Gatunek
Podręcznik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Biologia
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
20 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 4799, 4798, 4797 (3 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 4796 (1 egz.)
Brak okładki
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Współczesne i interdyscyplinarne podejście do żywności / Emilia Kolarzyk. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 15-49.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 5152 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 5151 (1 egz.)
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Ocena stanu sanitarnego zakładów żywienia zbiorowego / Piotr Pokrzywa. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 127-131.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Zagrożenia mikrobiologiczne w aspekcie bezpieczeństwa żywności / Piotr Pokrzywa; Katarzyna Bandoła; Michał Seweryn. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 113-125.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej