Prawo i wymiar sprawiedliwości
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Czytelnia
(1)
Autor
Czarniecka-Skubina Ewa
(1)
Grzesińska Wiesława
(1)
Jałosińska Małgorzata Alicja
(1)
Kołożyn-Krajewska Danuta (1954- )
(1)
Rosiak Elżbieta
(1)
Trafiałek Joanna
(1)
Zielińska Dorota (technolog żywności)
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Odbiorca
Szkoły wyższe
(1)
Temat
Bezpieczeństwo żywności
(1)
Drobnoustroje
(1)
Jakość żywności
(1)
Mikrobiologia
(1)
Technologia żywności
(1)
Gatunek
Podręcznik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(109)
Edukacja i pedagogika
(8)
Biologia
(7)
Psychologia
(7)
Rolnictwo i leśnictwo
(7)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(1)
Chemia
(6)
Kultura fizyczna i sport
(4)
Styl życia, moda i uroda
(4)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(2)
Historia
(2)
Kulinaria
(2)
Nauka i badania
(2)
Socjologia i społeczeństwo
(2)
Filozofia i etyka
(1)
Zarządzanie i marketing
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 5152 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 5151 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej