Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(23)
Forma i typ
Książki
(23)
Dostępność
dostępne
(22)
tylko na miejscu
(8)
nieokreślona
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(23)
Czytelnia
(8)
Autor
Macko Magdalena
(6)
Puszczałowska-Lizis Ewa
(5)
Kozak Adam
(4)
Frączek Barbara
(2)
Jurowski Kamil
(2)
Kasperczyk Tadeusz (1948- )
(2)
Krzysztofik Barbara
(2)
Piotrowicz Jadwiga
(2)
Pisulewska Elżbieta
(2)
Szczuka Edyta
(2)
Słodowska-Hajduk Zofia
(2)
Tomasik Piotr (1937- )
(2)
Trzyna Elżbieta
(2)
Czuła Joanna
(1)
Jaworska Barbara
(1)
Jaworska Magdalena
(1)
Madej K
(1)
Mucha Dariusz (1962- )
(1)
Piekoszewski Wojciech
(1)
Strelkovska Vanda
(1)
Tomasik Piotr
(1)
Tracz Wiesława (1939- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(23)
Kraj wydania
Polska
(23)
Język
polski
(23)
Temat
Żywność
(7)
Promocja zdrowia
(6)
Dietetyka
(4)
Promocja zdrowia
(2)
Chemia nieorganiczna
(2)
Fizykoterapia
(2)
Nanotechnologia
(2)
Odżywianie
(2)
Chemia
(1)
Ekologia
(1)
Fizjologia patologiczna
(1)
Jakość żywności
(1)
Kosmetyka lekarska
(1)
Normy żywienia
(1)
Ochrona przyrody
(1)
Patofizjologia
(1)
Podręcznik akademicki
(1)
Rehabilitacja (med.)
(1)
Rośliny lekarskie
(1)
Sportowcy
(1)
Terapia manualna
(1)
Toksykologia
(1)
Toksykologia żywności
(1)
Turystyka zdrowotna
(1)
Ziołolecznictwo
(1)
Żywienie
(1)
Żywienie sportowców
(1)
Żywność ekologiczna
(1)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(4)
Zjazdy [Typ publikacji]
(2)
Materiały konferencyjne
(2)
Zjazdy [Typ publikacji]
(2)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej